Category: Анализи

Ќе падне ли Путин на притисокот на светските организации кој што бараат ослободување на Навалини !?

Канцеларијата на ОН за човекови права денеска повика на итно ослободување на рускиот опозициски лидер Алексеј Навални, кој беше приведен .... 

Уште не почнати, веќе ставивме крај! Затворањето на „Пејпер мил“ ќе значи ли и крај за рециклирањето на хартија!?

„Пејпер мил“ од Кочани информира дека откако Инспекторатот за животна средина со решение ѝ наложи на фабриката работење со користење .... 

На инагурацијата на Бајден ќе присуствува српски претставник. Ќе добие ли нашата влада покана !?

Српскиот амбасадор во Соединетите држави Марко Џуриќ добил покана за инаугурацијата на избраниот претседател на САД, Џо Бајден, дознава ....