Балкан

Почина митрополит Амфилохије. Беше автор на Нишкиот договор и веруваше дека скопскиот земјотрес се случи бидејќи МПЦ се одвои од СПЦ!?

Денес, во Клиничкиот болнички центар во Подгорица, почина Митрополит Црногорско и приморски и егзарх на светиот печки престол, г. Амфилохије, .... 

УБИЕН НА ДЕНЕШЕН ДЕН! Кнеле сакаше да се тепа и да пука, тој ги менуваше девојките како чорапи, повеќе теории за убиства

Александар Кнежевиќ Кнеле е една од најпознатите фигури на белградскиот асфалт од почетокот на деведесеттите години. Иако неговиот живот ....