Category: Интервју

Војната во 2001 година ја започнаа 70 припадници на косовската елитна единица Кобри: МВР имаше информации уште во јуни 2000-та

Министерството за внатрешни работи ги имаше првите информации дека структури на УЧК се дојдени и се присутни на територијата на…