Коментари

Јорданка Ивановска Јоци прашува: Дали “избрканиот агент” од Агенцијата за разузнавање Синиша Алексовски ќе го уништи Апасиев како што го уништи Мицкоски!?

Дали популарноста на Димитар Апасиев кај десничарското радикално тело се должи на Синиша Алексовски, екс разузнавачот од Агенцијата за ....