Category: Македонија

УГОСТИТЕЛИТЕ РЕАГИРААТ: Мерките се лоши, голем број од објектите нема да ги отворат терасите

„Мерките кои треба да се исполнат за да отворат угостителските објекти се ригорозни“, порачуваат од Туристичко-угостителската комора. Од ....