Category: Политика

Негативниот тест стана виза и во културата на Берлин! Опозицијата обвинува за криминал преку брзите тестови за ковид

Берлинскиот филхармониски оркестар свиреше за прв пат по неколку месеци пред голема публика во саботата вечерта, како дел од пилот-проект ....