Category: Политика

НЕЗАВИСЕН ВЕСНИК: Коалицијата на СДСМ води со четири отсто пред коалицијата на ВМРО ДПМНЕ!?

Независен весник објави анкетата (нарачана од една позната меѓународна организација за изборни системи, која им помага во изборните процеси ....