Спорт

Новак Ѓоковиќ повторно ги посети пирамидите во Босна: Сега одеше бос по патеката со рози. Зошто е тоа добро за здравјето?

Најдобриот светски тенисер Новак Ѓоковиќ и неговата сопруга Јелена оваа недела го посетија Сараево и останаа во БиХ неколку дена.…