Category: Свет

Германски десничарски пратеник: „Поделбата на Косово е единственото решение“

Армин Паул Хампел, шефот на надворешнополитичкиот одбор на Алтернатива за Германија (АфД) во Бундестагот, претстави поинаков глас од официјалниот .... 

Рурски борбени авиони спречија американски шпионски дронови да влезат во рускиот воздушен простор!

Руското Воено воздухопловство ги активираше своите ловци за да ги пресретнат и испратат американските и норвешките авиони за набљудување ....