Category: Забава

Интересна мапа: Каде живеат мажи со најголем, а каде со најмал полов орган, во тоа сме подобри и од Американците и Русите

Според оваа мапа најгорди можат да бидат жителите на неколку афрички држави. Интернет страната Тергет Мап, објави карта на светот…

Откриена е големата тајна на Тома Здравковиќ и српската актерка! Со години се обидуваа да ја сокријат, но оваа е правата вистина

Здравковиќ и ја посвети неговата најубава песна, а нивното запознавање е многу интересно. Лилјана Благојевиќ е позната актерка зад која .... 

Се откажа од 30.000 евра на “гладно срце”. Нада Топчагиќ: Од Златан Ибрахимовиќ не земав ниту цент, му ја пеев “Утро е” како подарок (видео)

Пред неколку дена, во Милано, на 40-тиот роденден на фудбалерот Златан Ибрахимовиќ, пееше Нада Топчагиќ и тоа беше големо изненадување…