Category: Занимливости

Една од последиците на коронавирусот е опаѓање на косата, откријте што покажуваат научните истражувања

Голем број луѓе со коронавирус по закрепнувањето пријавија проблем со опаѓање на косата, а некои познати личности решија да го…