Откако ширум светот беа олабавени превентивните ригорозни мерки со кои човештвото и општеството се бореше против ширењето на коронавирусот, разгалените деца на богаташите го направија токму она што го знаат најдобро: трошење на парите на родителите и фалење на Инстаграм.

Иако мерките ширум светот штотуку започнаа да се олеснуваат, според нивните фотографии, освен неколку дијамантски маски, не би се рекло дека слушнале за пандемијата.

View this post on Instagram

#неболейте🙏🏻

A post shared by dimavika (@dimavika) on

Некои побрзаа да купуваат по карантинот, некои едвај чекаа да скокаат во нивните приватни авиони и да ја прослават својата слобода на некоја егзотична дестинација, а некои беа задоволни да се сликаат со брутално скапи автомобили.


Напишете коментар