Цеца не штеди за она што навистина го сака…

Пред неколку недели, една германска Интернет страница која се занимава со „фејк“ производи кои познатите на своите социјални мрежи ги презентираат како оригинални, се занимаваше со случајот на српскиот пејач Дарко Лазиќ.

Пејачот е откриен дека носи „фејк“ часовник, кој инаку чини 32.000 евра, а сега една од неговите колешки го собори рекордот со својот оригинал од 40.000 евра. Тоа е Цеца!

На Инстаграм страницата „Сат на руци“ е објавена спецификацијата на часовникот, но и не толку убавите коментари по откривањето на цената:

„Дијаметарот на часовникот е 40мм, има црна позадина и сказалки во розово златна боја. Ова е еден од најпопуларните Дејтони денес“ – стои во описот на часовникот, а во коментарите, иронично, „дека е убав и достапен“, но и дека е „грозен и дека Цеца треба да си купи поубав и поскап“.