Цеца Ражнатовиќ отиде во Крагуевац, во семејната куќа на нејзиниот нов избраник Богдан Срејовиќ, заедно да ја прослават неговата куќна слава  Свети Јован.

Членовите на семејството Срејовиќ присуствуваа на славеничкиот ручек. Цеца најмногу разговараше со таткото на Богдан, Милош Срејовиќ, кој инаку е познат спортист, некогашен репрезентативец на биваша Југославија во атлетика. Таа не запеа во оваа прилика, зашто за такво нешто ниту имаше можност, ниту потреба.

Мајката на Богдан моментално е во Лондон, па сè уште не ја запознала. Секако, тие слушнале со неа преку видео повик на телефон. По неколку часа Цеца заминала назад за Белград. За неа било многу пријатно, уживала во нивното друштво и укажаното внимание и чест“ – изјавил извор близок на пејачката.

Цеца и Богдан се во врска веќе два месеца, па домашната слава беше повод Цеца да се сретне со семејството на нејзиното ново момче. Инаку, Богдан од првиот брак ја има ќерката Искра, а наследниците на пејачот, Веjко и Анастасија, го запознаа новотп момче на нивната мајка за време на новогодишната ноќ.