ЛИДЕРОТ на ЈС, Драган Марковиќ Палма зборуваше за Жеjко Ражнатовиќ Аркан и истакна дека „неговата сопруга Светлана Ражнатовиќ можела да му каже на Аркан било што“.

Цеца се осмелуваше да му каже сè! Аркан кажува нешто, таа му вели: Замолчи! Тој се смееше и замолче. Јас бев сведок на тоа. Бидејќи го запознав, не можам да кажам ниту еден лош збор за Жеjко Ражнатовиќ Аркан.

Аркан го сакаа сите политичари, Ѓинѓиќ беше првиот кој изрази сочувство кога беше убиен. Ако имаше скала за мерење на љубовта,љубовта на Аркан и Цечина ќе беше на максимум. Ги посетив неколку пати на ручек, сè беше подготвено од Цеца и нејзината мајка. “Ми беше многу тешко кога беше убиен. Не слушав и не одев во паб една година”, рече Палма.