Пејачката зборуваше за тешки ситуации во нејзиниот живот.

Пејачката Цеца Ражнатовиќ откри досега непознати детали од нејзиниот живот за време на нејзиното гостување на Телевизија Пинк..

Меѓу другото, таа зборуваше за финансиските проблеми со кои се соочуваше, а нејзината изјава изненади многумина.

„Имав такви животни ситуации кога навистина останав без динари и ги позајмив парите што ми беа потребни и решив некои од животните проблеми“, рече Цеца во новогодишното издание на емисијата „Магазин ин“.

„И никој не би поверувал во тоа“, додаде Небојша Стефановиќ, српскиот минсистер за одбрана, кој исто така беше гостин во емисијата.