Последните неколку часа медиумите кренаа галама за новата врска помеѓу Светлана Ражнатовиќ, една од најпопуларните јавни личности во Србија и досега малку познатиот Богдан Срејовиќ, управител на неколку познати белградски локали.

Сепак, тој потекнува од многу успешно и славно семејство, бидејќи неговиот татко некогаш бил европски шампион, а и денес е рекордер на Србија во една атлетска дисциплина!

Милош Срејовиќ, неговиот татко, беше специјалист за скок во далечина. Забележа огромни успеси во таа дисциплина, сè додека повредата не го принуди да ја заврши кариерата.