ЌЕ ЈА ПОДДЖАМ МАЈКА МИ АКО ОДЛУЧИ ДА СЕ МАЖИ ! Вељко Ражнатовиќ открива дека го запознал момчето на Цеца и признава дека таа е среќна и размислува за свадба.

Тој додаде дека му фали татко му, му фалат тие моменти, но сепак посакува убава иднина на неговата мајка. Вели дека мора да продолжи да живее , не смее да се затвори дома и да плаче по минатото коe не се враќа.

Навистина сум среќен што најде некого! Јас го прифатив тој човек, затоа што секогаш го почитувам нејзиниот избор. Најважно ми е да ја почитува и сака мајка ми – заврши Веjко.

На прашањето дали планираат свадба , тој одговори дека тоа е нивна работа но сепак разговарале на таа тема дека тој би го прифатил нивниот брак .