Во Црна Гора, од 4 мај, ќе бидат достапни продавници, занаети, услуги, фризерски салони и салони за убавина, фитнес центри, книжарници, стоматолошки ординации, училишта за возење, изнајмување автомобили, музеи и галерии. рече вицепремиерот и претседател на НКТ, Милутин Симовиќ.

Напишете коментар