Министерството за надворешни работи на Црна Гора соопшти дека нема да ја повлече одлуката за протерување на амбасадорот на Србија, Владимир Божовиќ.

Ние сме сериозна држава и нема да си дозволиме никој да си поигра со нас.

Повеќе детали наскоро …