Во земјава почна гласањето на предвремените парламентарни избори, овојпат со посебни мерки за заштита од ковид-19. Гласањето трае од 07 до 21 часот, а вака изгледаше гласачкото место во училиштето „Браќа Миладиновци“ во скопски Аеродром во 07.30 часот. Редица низ целиот школски двор, со одржување дистанца.


Напишете коментар