Тоа е драстичен раст во однос на вчера, кога во таа земја имало 34 позитивни случаи. Од последниот пресек, починато е уште едно лице.

Според последните податоци, на респиратори се 13 лица а вкупно се излекувале 5.067 луѓе.


Напишете коментар