Во последно време се почести се информациите и написите дека американските служби по смртта на Никола Тесла ги собраа сите негови тајни документи и истражувања.

Според тие написи, дел од тие документи и откритија завршија во рацете на чичкото на сегашниот американски Претседател Доналд Трамп, кој бил познат научник и професор на унивезитетот во Принстон.

Познатиот српски пулмолог, Др. Бранимир Несторовиќ, во едно телевизиско интервју повторно го акуелизираше тоа прашање околу тајните откритија на Никола Тесла.

Вечерва во 22:00 часот во емисијата Во Центар, меѓу другите теми, ќе се разговара и за тоа. Повеќе на следниот линк:


Напишете коментар