devojka-visoka-205-santrimetri-ima-edni-od-najdolgite-noze-na-svetot-duri-134-santimetri-foto-01.jpg

29-годишна девојка, која е родена во Монголија, а живее во Чикаго, има нозе долги неверојатни 132 сантиметри. Таа обожава да ги покажува во куси шорцови и високи потпетици.

Rentsenkhorloo има едни од најдолгите нозе на светот и доаѓа од семејство на високи луѓе. Нејзиниот татко е висок 208 саниметри, а мајка ѝ 185 сантриметри.

devojka-visoka-205-santrimetri-ima-edni-od-najdolgite-noze-na-svetot-duri-134-santimetri-foto-06.jpg

Девојката со висина од 205 сантриметри вели дека проблем ѝ е само што си ја удира главата во рамките на вратите, како и пронаоѓањето на соодветна облека.

„Во прво одделение имав 168 сантиметри и бев исто висока колку учителката“, вели Rentsenkhorloo, која порано се срамела од својата висина, но сега се гордее.

Девојката со едни од најдолгите нозе на светот:

devojka-visoka-205-santrimetri-ima-edni-od-najdolgite-noze-na-svetot-duri-134-santimetri-foto-07.jpg
devojka-visoka-205-santrimetri-ima-edni-od-najdolgite-noze-na-svetot-duri-134-santimetri-foto-05.jpg
devojka-visoka-205-santrimetri-ima-edni-od-najdolgite-noze-na-svetot-duri-134-santimetri-foto-04.jpg
devojka-visoka-205-santrimetri-ima-edni-od-najdolgite-noze-na-svetot-duri-134-santimetri-foto-03.jpg
devojka-visoka-205-santrimetri-ima-edni-od-najdolgite-noze-na-svetot-duri-134-santimetri-foto-02.jpg


Напишете коментар