Врз основа на моите надлежности, кога ќе одлучам тогаш ќе ја свикам. Јас засега немам никакви планови – изјави Џафери.

Тој вчера преку објава на Фејсбук ја одложи конститутивната седница, наведувајќи дека му се родил внук.


Напишете коментар