Дилета Леота објавува неколку провокативни фотографии од време на време. Една од најубавите италијански спортски новинарки овој пат реши да покаже нова фризура, барем така рече таа.

Leota: Nova objava

Стотици илјади лајкови и многу коментари, но фризурата не привлече толку внимание. Скоро сите коментари беа за деколтето на популарната Италијанка. Имаше и понуди за брак, а јасно е дека Дилета добро знае зошто ја објави сликата со деколтето . Нејзината фризура не беше во преден план на сликата откако нејзините гради ги засенија останатите детали.