ОВЕН

На работа ќе бидете инвентивни. Постојано ќе ви се јавуваат нови идеи. Колегите ќе бидат воодушевени од вашите предлози. На љубовен план, фокусиратени сте на вашиот партнер. Со здравјето сè е во ред.

БИК

На работа очекувајте средба со вашиот претпоставен. Во вас гледа вистински потенцијал и личност на која секогаш може да се потпре. На љубовен план покажувате емоции кон вашиот партнер. За оние кои се сами, неодлучни се дали да влезат во нова врска. На здравствен план, внимавајте на исхраната.

БЛИЗНАЦИ

Премногу сте фокусирани на обврските. Успехот го очекувате со полно срце. На љубовен план, сакате вашето слободно време да го искористите да го поминете со вашиот партнер. Со здравјето сè е во најдобар ред.

РАК

Работата не се одвива во позитивен правец. Имате проблем со соработката со луѓе од странство. Свесни сте за ризикот и можниот прекин на соработката. На љубовен план чувствувате дека ви е потребна поддршка од вашиот партнер. Со здравјето сè е во ред, но внимавајте на притисокот.

ЛАВ

Работата не се одвива онака како што имате планирано. Ѕвездите не ви се наклонети на ова поле. На љубовен план имате симпатија и правите сè што е во ваша моќ да и се приближите. Чувствувате потреба и таа емотивно да се отвори кон вас. Внимавајте на здравјето и проблемите со реумата.

ДЕВИЦА

Пренатрупани сте со работа и немате слободно време да потрошите за себе. Проблемите кои се наталожиле од минатото, сега никако да успеете да ги надминете. На љубовен план, ве очекуваат само проблеми. Имате проблем да ги покажете вашите емоции кон партнерот. Внимавајте на здравјето и проблемите со циркулацијата на крвта.ВАГАЗадоволни сте од работата и чувствувате дека ваквата состојба ќе трае подолг период. Во моментот ослободени сте од притисокот и полесно можете да правите планови за понатамошниот развој. На љубовен план, не сте задоволни од вашиот партнер. Внимавајте на здравјето и проблемите со дишните органи.

ШКОРПИЈА

Состојбите на работа стануваат комплицирани. Некои од обврските успевате да ги завршите, но за некои потребно е да вложите големо внимание и труд. На љубовен план, чувствувате потреба да бидете со вашиот партнер. Внимавајте на здравјето и проблемите со забите.

СТРЕЛЕЦ

Работата се одвива во посакуван правец. Немате повеќе стресови и проблеми во бизнисот. Опуштени сте и сите работи ги завршувате во дадениот рок. На љубовен план, посакувате искрен разговор со вашиот партнер. Со здравјето сè е во ред, но внимавајте на зголемениот апетит.

ЈАРЕЦ

Фокусирани сте на работата и знаете понекогаш да ги завршувате задачите и паралелно во исто време. На љубоен план ви се допаѓа одредена личност, но не сте сигурни дали и таа ги има истите чувства кон вас. Со здравјето сè е во ред.

ВОДОЛИЈА

Парите се тие што најмногу ве интересираат кога станува збор за работата. Секогаш сте фокусирани на работи кои можат да ви донесат брз прилив на пари. Ѕвездите ви се наклонети на ова поле. Сега е идеално време и да запознаете нови луѓе. Многу е веројатно дека ќе ја запознаете и вистинската личност. Внимавајте на здравјето. Можни се проблеми со варењето на храната.

РИБИ

На работа покажувате дека сте амбициозни и вредни за успех. Задачите ги завршувате брзо и ефикасно. На љубовен план саката да се запознаете подобро со личност кон која имате силни чувства. Но, не сте сигурни дали и таа го чувствува истото кон вас. Со здравјето сè е во ред.