Столе Стоилов зборуваше за триумфот и големиот успех, но не пропушти прилика за каже дека неговата татковина се вика Република Македонија.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *