Во вечерашната емисија Во Центар која почнува во 22 часот на youtube ќе биде емитувано ексклузивно интервју со поранешниот лидер на ВМРО ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски.

Во најавата за емисијата Георгиевски зборува за причините за смена на Борис Стојменов од функцијата министер за финансии и за добиена провизија во Лондон за продажба на Стопанска банка на една грчка банка.

Интервјуто трае повеќе од два часа и има ексклузивни и шокантни информации.


Напишете коментар