Екипата на Наполи се спрема за новата сезона со полна пареа. Тие иако негодуваат на одлуките на УЕФА сепак ќе ги почитуваат и ќе продолжат да бидат дел од идните натпревари. Екипата на Наполи објави фотографија од Елиф Елмас како еден од клучните играчи во наредната сезона . Со среќа Елиф Елмас во новата сезона !


Напишете коментар