„Чувство кое што никогаш не се заборава! Чувство да се постигне гол за својата татковина! Чувство за победа на својата нација, не е само обично чувство! Се гледаме наскоро на фудбалските терени, оваа Македонија ќе ве направи горда ви ветувам!!“ – порача Елмас преку социјалните мрежи, притоа потсетувајќи се на својата минатогодишна партија во националниот дрес минатата година.


Напишете коментар