Веjко Ражнатовиќ објави на својот Инстаграм профил прекрасно видео од неговиот син Жељко.

Она што е интересно е тоа што на видеото малиот Жеjко носи чевли, кои Веjко ги носеше како бебе.

Veljko Ražnatović

Порано беа мој – напиша Веjко во описот на жолтите чевли, кои му припаѓаа нему, а сега ги носи неговиот наследник Жеjко.

Овие ми и купи мојот татко затоа што многу ми се допаѓаа. Нека бидат поклон од Аркан за мојот син !