Познатата пејачка Мадона со желба да изгледа помладо, отиде во потполно друга крајност.

Имено, пејачката овојпат се најде на мета на критики на нејзините фанови.

Мадона со желба да ја разбуди свеста за гласањето на престојните избори во САД, вниманието беше насочено потполно на друга страна. Сите го коментираа нејзиниот изглед и се прашуваа дали користела само филтери за обработка на фотографии или пак потполно се упропастила со естетски корекции.