Фудбалската репрезентација на Македонија им го честиташе на одбојкарите вториот пласман на Европско првенство.

Чудесна, чудесна одбојкарска Македонија! Благодарност за насмевките кои ни ги донесовте. Инспирација и оптимизам. Одбојкарска федерација на Македонија. Честитки за новото Европско првенство, стои во честитката на Фејсбук.

Чудесна, чудесна одбојкарска Македонија!Благодарност за насмевките кои ни ги донесовте. Инспирација и оптимизам. Одбојкарска федерација на МакедонијаЧеститки за новото Европско првенство 👏

Posted by Фудбалска Репрезентација на Македонија on Sunday, January 17, 2021