Филип Петровски во вечерашната емисија Во Центар со Васко Ефтов изнесува повеќе пикантерии и детали од случувањата во ВМРО-ДПМНЕ и начинот на владеење на лидерот Христијан Мицкоски. Емисијата ќе се емитува вечерва во 22:00 часот на YouTube!

Филип Петровски: Мицкоски со криминалци и бандити сакаше да остане на тронот! Вечерва во 22:00 часот на YouTube!

Филип Петровски: Мицкоски со криминалци и бандити сакаше да остане на тронот! Вечерва во 22:00 часот на YouTube!

Posted by vocentar.com on Sunday, July 19, 2020

Напишете коментар