Елиф Елмас е веќе голема фудбалска ѕвеззда, скромноста е дел од неговиот карактер, ја почитува традицијата, не ги заборава пријателите.

Македонскиот репрезентативец е во Скопје, тука минува дел од својот одмор, на 24 август ќе се врати во Италија на подгтовки со Наполи.

Одвои време да го посети клубот каде ги започна првите свои фудбалски чекори, школата Форца, се дружеше со децата кои сакаат да бидат „нов Елмас“.

Извор: dribling.mk


Напишете коментар