Сопругата и менаџер на Мауро Икарди, полупларната на Инстаграм Ванда Нара, со нова фотографија ги „испоровцира“ фановите на Инстаграм.

Ванда објави фотографија со која првлече многу коментари и лајкови на Инстаграм, коњите се нова „љубов“ на сопругата на Мауро Икарди, Аргентинецот нема проблеми со разголените фотографии на својата менаџерка и сопруга.