Северина им го честита Бајрам на своите обожаватели што го празнуваат со фотографијата што ја објави на својот инстаграм-профил, снимена во џамија во Абу Даби, во чиј опис го порача следново:

На сите мои пријатели од исламска вероисповед им посакувам Бајрам Шериф Мубарек Олсун.“

Како што наведе во ознаките, фотографијата е снимена во 2015 година во џамијата на шеикот Зајед.


Напишете коментар