Река Вардар, мост кај Долно Лисиче. Некој злоупотребува неработен ден и избори. Изгледа повторно некоја цевка “пукнала”!
Поздрав до Министерство за животна средина и просторно планирањеИнспекторат на град СкопјеГрад Скопје

ShareTweetНапишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *