Автобус со јавен превоз денеска се запали во Нишка Бања.

За среќа, нема жртви, бидејќи сите го напуштија возилото на време.

На возачот му беше тешко, тој го вдиша чадот и сето тоа тешко го издржа. Интервениравме, но бидејќи тој сега се чувствува добро, немаше потреба да биде пренесен во КЦ – велат во брзата помош.