Семејство од БиХ кое живее во Франција се најде удар од јавноста по насилството врз нивната 17-годишна ќерка.

Дневни аваз пишува, повикувајќи се на L’Est Républicain, дека таткото и братот ја претепале девојката, и искршиле неколку коски и и ја избричиле главата заради нејзината врска со млад човек што не го одобрувале. Имено, девојката се заљубила во 20-годишен млад човек од Србија, а кога нејзиниот брат и татко ја откриле врската, таа завршила на интензивна нега со сериозни повреди.


Напишете коментар