Германските медиуми се шегуваат со играчот на Челзи Тимо Вернер за големото промашување при резултат 1-1.

Тој помаши од неколку метри во ситуација кога можеше да го праша Столе Димитриевски каде да шутира.

Неговите играчи изјавија дека е речиси неверојатно тоа што тој го промаши. Тоа е потешко да се промаши отколку да дадеш гол – изјави Бастиан Ш .