Германската реклама за борбата против коронавирусот е најдоброто видео што ќе го погледнете на интернет.

Рекламата ја открива најголемата вистина за која не зборува никој. Антон кој доаѓа од иднината, опишува како светот се бореше со COVID-19 во 2020 година. Приказната добива интересен пресврт кој ќе ви измами насмевка.

„Судбината одеднаш беше во наши раце, ја собравме целата храброст и го направивме она што се очекуваше од нас, единственото што можевме да го направиме. А тоа што требаше да го направиме… беше ништо“.

„Нашата софа беше нашата прва линија на фронтот, трпеливоста беше нашето оружје“, се вели во рекламата.

Погледнете го видеото.