Некои луѓе се враќаат на старите навики по разводот, така беше случајот со жена од Австралија.

Имено, Џејд (32) најпрво започнала со проституција во нејзините 20-ти години, кога богати постари мажи и плаќале за услуги.

Сега Џејд има девет спонзори, кои плаќаат за нејзините вечери, испраќаат подароци и и даваат пари.

Најмладиот од нив има 28 години, а најстариот има 60-ти години, а не беше виден во живо, туку само пред камера.

Таа вели дека сите ги наоѓа на една апликација и дека некои само сакаат да им прават друштво, додека други бараат секс, во замена за подароци и пари.

„Мислам дека сум привлечна за нив затоа што изгледам како обична девојка, а потоа кога сме сами во спалната соба, станувам сосема друга личност“, вели Џејд.
Таа тврди дека заработува околу 500 долари на датум, но исто така вели дека не е секогаш на слобода, бидејќи, покрај ова, работи и како автор на текстови.