Местото каде што започна пандемијата нема нови локални случаи, па се снимени фотографии во ноќните клубови на Вухан, пишува The sun.

Како што можете да видите на фотографиите, загриженоста за вирусот корона очигледно помина. Изгледа како сцена од кој било дел од светот пред некој да слушне за kovid-19.

Се чини дека градот каде што беше регистриран првиот случај минатиот декември, речиси се врати во нормален живот, додека вирусот сè уште гори во остатокот од светот.