Пејачката Гоца Тржан не престанува да ја открива својата интимност пред јавноста.

Имено, во нејзиното реално шоу, заедно со сопругот Раша Новаковиќ, таа зборува за своето секојдневие, брачните и семејните проблеми, па дури и за интимните врски.

Овој пат, таа истакна дека тоа е многу важна точка во нивната врска.

  • Што се однесува до нашата интимна врска, сето тоа е врвно. Никогаш не би го допрела тоа да се смени нешто. Тоа е исклучително важна точка во нашата врска – рече Гоца, додека Раша се согласи.
Goca Tržan, Raša Novaković
  • Таа ставка е важна за мене и за неа – рече Новаковиќ, а потоа пејачката рече:
  • Мислам дека тоа е многу важно за брак. Прочитав дека бракот мора да се освежува секој ден. Дали има некоја фантазија што сакаш да ја реализирам за тебе ? – му рече Гоца на својот помлад маж.