Вкупно 98 мигранти и бегалци пристигнале во Лезбос од почетокот на јули, јави АНА. Екипата на грчката Национална организација за јавно здравје ќе ги испита мигрантите и бегалците кои пристигнале денес, а тие потоа ќе бидат пренесени во карантински објект на северот на Лезбос


Напишете коментар