Во моментов има голем број на полициски возила и службеници пред Градската болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје.

Од извори на лице место, се работи за возило марка Голф 5 кое влетало во болницата, а потоа и едно лице извадило пиштол и го вперило во полицијата.

Како што дознаваме, се работи за нерасчистени сметки помеѓу две семејства, по што се случик Обид за убиство прво во населбата Цементара. По инцидентот, рането лице било донесено со возилото во Градската болница.

Се работи на расчистување на случајот.


2 thoughts on “Хаос пред Градска : Лице извадило пиштол и го вперило во полицијата”
  1. […] Во моментов има голем број на полициски возила и службеници пред Градската болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје, пишува порталот … […]

  2. […] Во моментов има голем број на полициски возила и службеници пред Градската болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје, пишува порталот Во центар. […]

Comments are closed.