Пред седум години Интернетот полуде по згодниот Џереми Микс, криминалец чиј имиџ стана вирален по апсењето поради неговиот изглед.

Оттогаш Џереми ја издржа казната, се разведе од сопругата, се ожени и ја остави неговата позната жена.

džes mabilja zgodni kriminalac

Луѓето односно девојките му пишувале пораки за да го скријат кога бил во бегство. Дури му нуделе и помош при негов пренос од еден во друг град .

Вака изгледа „старецот“ Џереми Микс:

džeremi miks kriminalac čija je slika s hapšenja zaludela internet