Три години откако ја купи парцелата на Сењак, Харис , како што пренесуваат тамошните медиуми, не ги завршил работите за изградба на вилата, во која, според проценките, ќе инвестира околу два милиони евра.

На почетокот на 2017 година, Харис купи земјиште во луксузна област во Белград, а набргу потоа започна да гради куќа во која планира да се пресели со сопругата Мелина и наследниците. Прекрасната вила сега доби фасада, сепак, скелето е поставено на секој од подовите, но освен еден човек кој седеше на приземјето од куќата, веднаш до градежниот материјал, а кога соседите претпоставуваат дека тој бил чувар, немаше никој друг, пишува “Курир.”

Идните соседи на Харис за споменатиот труд изјавија дека пејачот ретко го гледаат на крајот, па дури и кога ќе дојде, тој останува за кратко време, само да дава упатства. Други тврдат дека пејачот е пребирлив и бара и дека сака вилата што ја гради за своето семејство и за себе да биде совршена, па тој неколку пати го ремоделирал веќе завршеното и дека градењето било тешко за мајсторите .